Festivalul UN TALENT INNASCUT
RAMINICU VALCEA

Vilcea este un loc special unde arta isi gaseste adevarati ocrotitori. Simbata, 19 aprilie in Ramnicu Valcea a fost lansat festivalul UN TALENT INNASCUT. Este rezultat al unei colaborari deosebit de eficiente intre Paltul Copiilor si Liceul de Arta din municipiu.

A fost, pentru toti cei prezenti, un exemplu al modului in care oameni inimosi se pot mobiliza si, fara a tine cont de greutati si de presiunea timpului, reusesc un succes. Care,in mod sigur, va creste.

Irina HAIDET si Gavrila INOAN au asistat la desfasurarea festivalului raspunzind cu placere amabilei invitatii primite de la organizatori.

Cu aceasta ocazie au selectat un numar de concurenti care au primit sansa de a participa direct in finala Concursului National al Micilor Artisti
MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009. Le-au fost aproape, pe scena cistigatoarele titlurilor de MINI MISS ROMANIA 2008 EVELIN IULIA DICU si IOANA STANCIU.EVELIN a facut un adevarat tur de forta prezentind festivalul si apoi sustinind un recital electrizant.


Criteriile de selectie sint cele internationale. Ele vizeaza mult mai mult decit potentialul artistic al copiilor. Diplomele inminate direct celor selectati reprezinta pasaportul lor spre finala. Ceea ce le ramine de facut este ca in perioada urmatoare sa trimita Organizatiei MISSS ROMANIA fisele de inscriere, fotografiile si doua piese muzicale ritmate. Numai asa vor intra in baza de date a competitiei.

CEI SELECTATI SINT:KARINA POPA
STEFANIA ANDERI
JOHN BADULESCU
DANUT PETRISOAIA
ROXANA VADUVA
ALINA POPA
GABRIEL BARBULESCU
MIHAELA STRAINU
OANA VISINESCU

In premiera au fost selectionate si trei grupuri vocale.


ATENTIE! FOTOGRAFIILE NU POT FI VIZIONATE DACA UTILIZATI BROWSERUL OPERA!!!

Vom continua sa afisam fotografii si zilele viitoare.