EMISIUNEA
MINI RADIO SHOW

SIMBATA SI DUMINICA LA ORA 9,20 !!

Incepind din 15 august 2008, postul de radio RRM STUDENT FM din Bucuresti 103,4 Mhz difuzeaza o emisiune noua, MINI RADIO SHOW. Emisiunea este realizata de IRINA HAIDET si produsa de GAVRILA INOAN in studiourile RRM STUDENT FM din Bucuresti

SE MAI INDOIESTE CINEVA ?

Am afirmat de multe ori faptul ca in ACADEMIA COPIILOR sint artisti deosebiti, cu potential urias. Insumarea lor intr-un supergrup ii potenializeaza si mai mult.
In editia de astazi avem 4 exemple clare. Nu ne-a fost frica sa punem fata in fata vedetele internationale cu membrii ACADEMIEI COPIILOR. Valorile sint in curs de apropiere.

Ascultati emisiunea si veti vedea ca acesta formula, unica pina in acest moment, este dovada valorii pe care o promovam. Pentru ca, in primul rind, ACADEMIA COPIILOR aduce o stare de spirit speciala. Atmosfera de aici induce forta, incredere, aduce ceva cu totul special pe care acesti artisti nu le vor putea gasi in niciun concurs sau emisiune ce nu-si propun decit rezolvarea intereselor celor care le organizeaza, si nu stimularea eficienta a copiilor.

MINI RADIO SHOW - 18 DEC

Asculta MINI RADIO SHOW !
O EDITIE CU TOTUL SPECIALA

Pina la acesta editie am difuzat multe piese pop, citeva melodii populare si unele traditionale.
Emisiunea realizata cu SERGIU BOTEZATU din Petrosani este cu totul altfel pentru ca si Sergiu este un artist cu totul special. Nu va spunem mai multe pentru ca va invitam sa ascultati una dintre cele mai interesante editii MINI RADIO SHOW din acest an accesind link-ul de mai jos.Va veti convinge ca a meritat din plin!


MINI RADIO SHOW il are ca invitat pe SERGIU BOTEZATU
Asculta mai multe emisiuni MINI RADIO SHOW

BIANCA OLTEANU din Bucuresti invitata la MINI RADIO SHOW

Bianca este o fata frumoasa, desteapta si talentata. Are o fire vesela, energica, antrenanta.In ACADEMIA COPIILOR se comporta dezinvolt si se simte foarte bine. Este una dintre cele mai energizante artiste ale supergrupului si iubeste muzica din toata fiinta ei.
Bianca are o fire foarte ambitioasa si se afla la un pas de titlul de superminimagistru pentru care mai are de trecut doar un examen. Nu ii va fi usor dar avem incredere in ea.
Ascultati editia in care este inviatata Bianca Olteanu pentru a decoperi fatete interesante le personalitatii ei.


MINI RADIO SHOW- ACADEMIA COPIILOR - Bianca Olteanu din Bucuresti invitata in editia de astazi

LAURA CERNEA DIN GIURGIU LA MINI RADIO SHOW

Laura ne-a intilnit in timpul vizitei pe care am facut-o la Palatul copiilor din Giurgiu. Este o fetita muncitoare si talentata care se pregateste serios in muzica si dans. Am facut imprimarea emisiunii joi iar imediat dupa aceea Laura a plecat la Timisoara la un festival.

Dupa doua zile ne-a scris informindu-ne ca a cistigat TROFEUL LUMINII. Excelent !

O asteptam pe Laura la examenul ACADEMIEI COPIILOR pentru ca are un potential frumos si s-ar putea integra frumos in acest supergrup national al copiilor talentati.


Mini Radio Show - Laura Cernea la Mini Radio Show
Asculta mai multe audio pop
SILVIA CIORA DIN PETROSANI INVITATA LA MINI RADIO SHOW

Pe Silvia am remarcat-o la festivalul "Portativul veseliei" de la Craiova. Pentru modul in care a cintat am premiat-o cu o editie speciala a MINI RADIO SHOW. Va invitam sa o ascultati pe Silvia cintind dar si in dialog cu realizatoarea Irina Haidet


Mini Radio Show - Silvia Ciora invitata la Mini Radio Show 24 sep 2010
Asculta mai multe audio pop


ELIZA LUNGU DIN IASI LA MINI RADIO SHOW

Editia aceasta v-o prezinta, poate din alt unghi, pe ELIZA LUNGU din Iasi. Pentru cei care vor sa invete cum se acorda un interviu si nu participa la lectiile noastre de la ACADEMIA COPIILOR, Eliza poate fi un prim model. Ne-a surprins foarte placut si interpretareaa piesei populare. Ascultati !


18 sept 2010 - Mini Radio Show - Eliza Lungu
Asculta mai multe audio pop
ANDRADA DOBRE (RAMINICU VALCEA) SI ALISIA OANTA (CRAIOVA) LA MINI RADIO SHOW

O editie consacrata unor noi inregistrari primite din partea interpretilor. Andrada Dobre (Rimnicu Vilcea) si Alisia Oanta (Craiova) ne arata, prin aceste piese noi, la ce nivel au ajuns. Sint piese interesante, care prind. De aceea le pomovam.

11septembrie - Mini Radio Show - Academia Copiilor
Asculta mai multe audio pop


ANASTASIA POPISTASU (BOTOSANI)

Am invitat-o in emisiune pe Anastasia Popistasu din Botosani pentru ca este o interpreta talentata, muncitoare, inteligenta si modesta.


Asculta mai multe audio Divertisment

ANDREI POPA (PETROSANI) la MINI RADIO SHOW

Editia din 28 august l-a avut ca invitat pe Andrei Popa din Petrosani. Am profitat de ocazie pentru a va prezenta 3 piese nou intrate in repertoriul sau. O editie interesanta, placuta si dinamica cu un Andrei in forma.


Asculta mai multe audio Divertisment
ARTISIT DIN CRAIOVA, PITESTI SI BUCURESTI LA MINI RADIO SHOW

Cresterea aduce schimbare. Asa s-a intimplat si in cazul MINI RADIO SHOW-ului.
Incepind cu acesta prima editie de dupa aniversare formatul emisiunii s-a imbunatatit. Aveti aici prima editie in format nou. Alicia Oanta, Iulian Selea si Giulia Voinea sint protagonistii editiei. Merita sa ascultati !


Asculta mai multe audio Divertisment
ANIVERSARE

MINI RADIO SHOW a implint 2 ani de emisie! IRINA HAIDET si GAVRILA INOAN au respectat promisiunea facuta tinerilor artisti de a-i promova si pe aceasta cale asa ca, timp de 24 de luni, in fiecare weekend, vocile tinere si cu perspectiva din Romania au fot prezente, in calitate de invitati speciali, in emisiune.

Editia de astazi ii are ca protagonisti pe primii trei invitati ai MINI RADIO SHOW de acum 2 ani: Evelyn Iulia DICU din Ramnicu Valcea, Sergiu BOTEZATU din Petrosani si Ada CERCEL din Bucuresti.
Asculta mai multe audio Divertisment
Invitata editiei din 7 si 8 august a MINI RADIO SHOW a fost Maria Rosculete din Craiova. Maria este o fetita talentata si pasionata de cintec. Interviul ne dezvaluie firea calda, deschisa, prietenoasa a Mariei, spontaneitatea si energia ei.


Asculta mai multe audio Divertisment


Editia din 31 iulie a avut ca invitate pe membrele grupului EVANA. Cei care doresc sa formeze un grup muzical au ce invata din acesta emisiune iar cei care le apreciaza pe EVELYN IULIA DICU si ANA-MARIA PISTOL se vor bucura sa le reasculte intr-o formula inedita.


Asculta mai multe audio Diverse


Editia din 24 iulie 2010 a fost dedicata doamnei profesor LILIANA TOADER. Alalturi de dinsa ii puteti auzi in emisiune cintind si apoi dialogind cu moderatoarea Irina Haidet si pe citiva dintre elevii doamnei TOADER.

PARTEA I


Asculta mai multe audio Divertisment

PARTEA a- II a


Asculta mai multe audio Divertisment

Asculta mai multe audio Divertisment

Acesta editie este dedicata performanelor echipei Romaniei la concursul de talente din Bulgaria, la inceputul lunii iunie. In emisiune sint intervievate si Evelyn Iulia Dicu si Andrada Dobre, componente de baza ale selectionatei noastre.
Un nou weekend, o noua editie, o noua invitata speciala. Este vorba despre cunoscuta MARINA SCUPRA, interpreta de valoare dar si excelenta profesoara si formatoare de talente.


Asculta mai multe audio Divertisment
Simbata 17 si duminica 18 aprilie, MINI RADIO SHOW a gazduit o editie speciala dedicata compozitorului CLAUDIU BULETE.


Asculta mai multe audio Divertisment


Asculta mai multe audio Divertisment
In seria emisiunilor dedicate profesorilor care au datul de a descoperi talente muzicale am realizat si o editie dedicata doamnei ANCA APETROAEI din Iasi.
Emisiunea este ilustrata cu piese interpretate de copii formati de doamna profesor: Diana Vartolomei,Anastasia Popistasu, Alexandra Mateiuc, Bianca Andreea Catana, Cornelia Harasim, Alexandru Ocu si Danut Petrisoaia.

O nota speciala pentru Diana, o surpriza deosebit de placuta dar explicabila privind prin prisma performantelor cu care ne-a obisnuit doamna profesor Anca Apetroaei.

PRIMA PARTE


Asculta mai multe audio Divertisment

PARTEA A DOUA


Asculta mai multe audio Divertisment
Editia din 20 februarie este dedicata Giuliei Voinea din Bucuresti, o fetita de 7 ani si jumatate care cinta cu o forta si siguranta pe care o au, de obicei, copii mult mai mari.
Ascutati-o pe Giulia pentru ca este cu adevarat o voce speciala !


Asculta mai multe audio Divertisment
Editia de sambata si duminca (13 si 14 februarie) a fost dedicata unui om deosebit de talentat, apropiat de copii, excelent pedagog, descoperitor si formator de talente muzicale. Este vorba despre doamna profesoara MARIANA IONESCU din Ramnicu Valcea.
Va invitam sa ascultati acesta editie cu atentie pentru ca doamna Ionescu este una dintre vocile importante ale muncii de formare a copiilor artisti din Romania.


Asculta mai multe audio Divertisment


Editia din 5 si 6 februarie a fost o premiera, intr-un anumit sens. A fost prima emisiune in care invitatul special a fost un profesor. E si normal sa procedam astfel pentru ca, fara profesor, elevii nu-si pot creste valoarea, nu pot deveni vedete.
Doamna Catalina Constantinovici din Botosani este secretul din spatele catova succese care astazi poarta numele de Larisa Vasilica, Mariuca Nicolau sau a grupului "Vis de artist". Ele vor fi si mai bine cunoscute cu timpul dar mereu vom tine minte ca doamna profesor Constantinovici a fost modelator important a talentelor acestora.


Asculta mai multe audio Divertisment
EMISIUNEA DIFUZATA IN 29 SI 30 IANUARIE 2010. Subiectul: ridicarea la rangul de SUPERMINIMAGISTRI a lui Ionut Khaled si a Adei Cercel. Participa compozitorul Cristian Alivej, doamna Laura Roman, Alexia Roman, Ada Cercel si Ionut Khaled.


Asculta mai multe audio Divertisment
Emisiunea difuzata in 23 si 24 ianuarie 2010 i-a avut ca invitati pe: ADA CERCEL, LARISA VASILICA, GRUPUL STRENGARITELE SI ANDREEA PRISACARIU care au cantat despre iarna.Este o emisiune care se asculta cu placere si de aceea ii invitam si pe cei care nu au receptionat-o in direct sa o audieze aici.


La doua zile dupa ce a cistigat trofeul Fetivalului MAMAIA COPIILOR 2009, Andrada POPA a participat la inregistrarea emisiunii MINI RADIO SHOW al carei invitata a fost.Ascultati cele 3 parti ale inregistrarii emisiunii care a fost difuzata pe 18 si 19 iulie la ora 9,20 pe RRM STUDENT FM.


Tinara artista care a fost invitata a editiei din 4 si 5 iulie se numeste ANDRADA DOBRE. Ea este din judetul Vilcea. Andrada ne-a vizitat la redactie impreuna cu profesoara sa, doamna MARIANA IONESCU, parintii si surioara ei.Pe parcursul derularii emisiunii puteti vedea citeva imagini din timpul vizitei Andradei la RRM STUDENT FM. In emisiune este inserat si interviul acordat emsiunii noastre de catre doamna profesor MARIANA IONESCU.Auditie placuta !!


Ultimul weekend al lunii iunie a adus ca invitata in MINI RADIO SHOW pe Alexandra Mateiuc din Botosani. Ascultati cele doua parti ale emisiunii prin linkurile de mai jos.
Simbata 20 iunie si duminica 21, MINI RADIO SHOW a avut-o ca invitata pe DENISA PARVU din Calarasi. Denisa este o fetita deosebita ce tocmai a trecut examenul de intrare in ACADEMIA COPIILOR cu succes. Va invitam sa o urmariti pe Denisa in acesta emisiune de radio derulata in stilul ritmat, dinamic ce au consacrat-o.
Editia din 6 si 7 iunie a avut-o ca invitata pe Andreea Dragu din Constanta. Ascultati-o pe Andreea accesind linkul de mai jos.


Editia din 16 mai a fost dedicata ANASTASIEI POPISTASU din Botosani. Micuta Mini miss Romania 2009 a avut o prezenta vie si energica in emisiune. De aceea va invitam sa ascultati cele doua parti ale acesteia.

Invitata editiei din 25 si 26 aprilie a fost Bianca NITA din Constanta. Ascultati-o pe Bianca, o voce care, sintem siguri, se va impune in muzica romaneasca.


24 martie 2009


21 martie 2009
14 martie 2009
7 martie 2009

Acesta editie a MINI RADIO SHOW este dedicata finalei Concursului Nationala al Micilor Artisti MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009. Aveti ocazia de a asculta pe cei care au cucerit titlurile nationale pe anul 2009. Sint concurentii care au dovedit in ziua competitiei mai multa concetrare pentru ca la finala au participat copii deosebit de talentati si de bine pregatiti. Lupta a fost strinsa si sintem siguri ca anul viitor vom asista la o noua finala exceptionala, pe masura copiilor, parintilor si a profesorilor ce formeaza echipele aflate in competitie.
In fereastra din stinga dvs. aveti prima parte a emisiunii iar in cea din dreapta, partea a doua.Auditie placuta !


O ultima editie realizata la Aninoasa. Invitata este Roxana Bogdan. O vom intilni si in finala nationala a concursului MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009.
O noua editie realizata la Aninonasa. Invitata se numeste DAIANA OPRITA
Aceasta editie a emisiunii MINI RADIO SHOW a fost realizata la Aninoasa. Invitatul se numeste SILVIU OPRITA. Ne propunem ca in fiecare emisiune sa fie prezent si profesorul care a lucrat la formarea mini vedete. Astazi puteti urmari prima editiei in care acest lucru se intimpla.
Aveti ocazia de a asculta o editie exceptionala.
A fost realizata la Aninoasa, la festivalul de colinde"Zoriori de ziua". Ceea ce s-a intimplat in sala Centrului cultural Aninoasa in 14 decembrie a fost remarcabil si ne-a determinat sa schimbam, pentru o editie, legile acestei emisiuni. Din pacate, nu va putem pune la dispozitie decit 4 piese din ceea ce s-a cintat acolo. Chiar si cu aceste citeva inregistrari imaginea este clara. Pe Valea Jiului se intimpla festivaluri de o calitate si la un nivel cu totul deosebit. Superlativul caracterizeaza majoritatea evolutiilor grupurilor hunedorene prezente acolo. Superlativul si dragostea de Romania.
Felicitari tuturor celor care inteleg misiunea de a face cultura in Aninoasa: familiei Ilie si Didina BOTGROS alaturi de care lucreaza o echipa modesta, discreta dar foarte competenta coordonata de domnul Vasile Balan.Editia difuzata in 29 si 30 noiembrie a avut o alta invitata, tot din Iasi. Numele sau - ELIZA ANDREEA LUNGU. Virsta - 12 ani.Pasiuni: muzica, dansul, teatrul, televiziunea, filmul, invatatura.
Locul acestora in enumerarea de mai-nainte nu conteaza.
Eliza este o fata foarte muncitoare, ambitioasa si talentata. Sintem convinsi ca, nici de acesata data, nu am gresit. Eliza Andreea Lungu va straluci pe scenele tarii in citiva ani. Ascultati toate cele trei parti ale emisiunii si va veti convinge ca avem dreptate. In mod sigur o vom aplauda pe Eliza cu multe ocazii.


Doamna profesor Anca Apetroaie, din Iasi este o autoritate in ceea ce priveste pregatirea copiilor in muzica. Dinsa ne-a recomandat pentru MINI RADIO SHOW un tinar deosebit. Numele sau ALEXANDRU OCU. Potentialul sau artistic cit si talentul promit multe. Alex a fost o prezenta vie si placuta in emisiune. De aceea editia ce i-a fost consacrata s-a intins pe aproape o jumatate de ora. Va invitam sa ascultati cele trei parti ale emisiei de simbata si duminica 22 si 23 noiembrie. Ca si in cazul editiilor trecute va spunem ca MERITA.


O laureata a concursurilor internationale este prezenta la MINI RADIO SHOW. Bianca Andreea Catana, din Botosani, se alatura viitoarelor nume de rezonanata a scenei muzicale romanesti. Urmariti o editie dedicata cistigatoarei Coroanei de Cristal de anul acesta, fetitei care, alaturi de Sergiu Botezatu, a facut ca departe, in Egipt, numele tarii noastre sa fie rostit cu mindrie.


O noua invitata in emisiune:Jacqueline Minciu din Bucuresti. Eleva a profesoarei Mirela Daday, Jacqueline a fost o prezenta foarte placuta in studiourile RRM STUDENT FM. Ascultati-o pe Jacqueline in editia MINI RADIO SHOW ce i-a fost dedicata.

O noua editie interesanta la MINI RADIO SHOW. Invitat a fost ANDREI POPA din Petrosani. Andrei este un mic artist care a cistigat titul de MINI MISTER WORLD intr-un concurs international de clasa. Impresia lasata de petrosenean- excelenta.
Dar Andrei evolueaza. Nu vrea sa piarda terenul cistigat. De aceea munceste foarte mult desi este abia intrat la scoala. Ascultati acesta editie realizata de Irina Haidet si Gavrila Inoan pentru a vedea modul in care a decurs intilnirea cu Andrei Popa. Ascultati-l pe Andrei. Noi credem ca are ceva de spus in muzica viitorilor ani.


Invitatul din acesta saptamina a fost ANDREI SERBAN. Andrei este elevul unui tinar dar valoros compozitor:ROBERT COSTIN.


Cea de a zecea editie a avut-o ca invitata pe ANDREEA NAUM. Este o alta tinara pregatita de doamna profesor Mirela DADAY de la Clubul elevilor din sectorul 5 - Bucuresti. In ferestrele de mai jos aveti posibilitatea de a asculta partea intii si partea a doua a acestei inregistrari.Emisiunea a fost difuzata simbata si duminica (20 si 21 octombrie 2008) ora 10,20, ca de obicei.


Irina HAIDET a dialogat in acest weekend cu ADELINA IOANA STANCIU din Bucuresti. Eleva a doamnei prof. Mirela Daday la Clubul copiilor sector 5, Adelina a vrut sa demonstreze faptul ca increderea cee i s-a acordat are un suport real si serios. Puteti asculta, in ferestrele de mai jos, prima si cea de a doua parte a emisiunii din 11 si 12 octombrie, MINI RADIO SHOW. In lansatorul de vedete s-a aflat ADELINA, o viitoare stea a scenei muzicale romanesti.


O editie placuta si antrenanta a fost si cea din 4 si 5 octombrie. Invitatul editiei a fost MINI MISTER Romania IONUT KHAKED. Puteti asculta in ferestrele de mai jos cele doua parti ale emisiunii in care Ionut a fost invitat special.


Editia din 27 si 28 septembrie l-a avut ca invitat pe MiniMister Word DORU CIUTACU. Vesel, inteligent si conectat la spectacolul radio, Doru a fost un partener agreabil. A certificat inca o data faptul ca sperantele ce se pun in el sint justificate. Ascutati-l in inregistrarile de mai jos.


Editia din 20 si 21 septembrie a avut-o ca invitata speciala pe ADA CERCEL. Ascultati prin link-urile de mai jos cele doua parti ale emisiunii. Merita.


Invitata editiei difuzata in zilele de 13 si 14 a fost ANDRUTA GOGAN. Este sora lui Razvan. Aveti la dispozitie cele doua parti ale emisiunii in casetele de mai jos.


Invitatul emisiunii de simbata 6 si duminica 7 septembrie a fost RAZVAN GOGAN.Are 7 ani si este din Bucurest.Razvan a fost, pentru o zi, si presedinte la Cotroceni. Ascultati emisiunea apasind pe ferestrele de mai jos( partea 1 si partea 2) pentru a vedea cit de bine s-a descurcat Razvan atit la interviu cit si la cintat.
Invitata IRINEI HAIDET in emisiunea MINI RADIO SHOW de simbata 30 si duminica 31 august este Marina Anghel. Cine a urmarit finala MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2008, si-o reaminteste pe Marina Anghel.
Ascultati emisiunea difuzata de RRM STUDENT FM pe 103,4. Ora de difuzare - 10,20 in fiecare simbata si duminica.


Invitatul celei de a doua editii a fost SERGIU BOTEZATU, din Petrosani. Sergiu este si detinatorul titlului de MINI MISTER ROMANIA 2008.
Inregistrarea va fi difuzata simbata 23 si duminica 24 august, la ora 10,20. Sergiu nu a putut fi prezent in Bucuresti pentru inregistrari asa ca interviul a fost realizat telefonic. Piesele alese de realizatorea Irina Haidet au pus in valoare talentul si vocea deosebita a lui Sergiu Botezatu.

PRIMA PARTE A EMISIUNII CU SERGIU BOTEZATUPARTEA A DOUA A EMISIUNII
Programul poate fi ascultat si pe internet, prin intermediul site-urilor www.tvrm.ro si www.spiruharet.ro

Realizata de Irina Haidet, emisiunea aduce pe FM copii cu potential real de viitor star.
Invitata primei editii a fost a fost EVELYN IULIA DICU, detinatoara titlului MINI MISS ROMANIA 2008, categoria mijlocie, o artista deosebita.

Iata citeva imagini din timpul inregistrarilor cu Evelyn..Alaturi de domnul Robert TACHE, director al postului,Irina Haidet, realizator si Simona Dutescu, regizor.Irina Haidet si Evelyn discuta desfasuratorul emisiunii si stabilesc piesele ce vor fi difuzate.


In studioul de inregistrare, alaturi de inginerul de sunet Cristian Bacargiu.


Ascultati emisiunea ce a avut-o ca prim invitat pe Evelyn.

PARTEA INTIIPARTEA A DOUA