">
IRINA, MINI MISS 2005INSCRIEREA LA CONCURSUL NATIONAL

PLURIDISCIPLINAR AL MICILOR ARTISTI

MIMI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2011

cu incepere de la 1 martie 2011

Pentru inscrierea in faza generala a concursului trebuie sa expediati organizatorului, Fundatia O.M.R. urmatoarele:

1) FISA DE INSCRIERE - o gasiti in josul acestei pagini, dupa instructiunile de inscriere.

2) MINIM 3 FOTOGRAFII RECENTE (in format JPG,dimensiune maxima 1,6 M, pentru expedierea prin email sub forma de atasamente separate, fiecare fotografie in parte)

3) INREGISTRARI video sau audio a talentului artistic al copilului astfel:

- doua piese muzicale dinamice (pozitiv) pentru solisti si instrumentisti/ sau

- a unei recitari (pentru recitatori, minim un minut)/sau

- fragment de interpretare teatrala, in cazul interpretilor de teatru (minim un minut).In acest concurs pluridisciplinar se promoveaza piese vesele, ritmate, cu tempo alert, specifice copilariei. Va rugam ca materialele trimise sa se incadreze in aceasta formula.INSTRUCTIUNI TEHNICE:

- Formatul fotografiilor - jpg (maxim 1,6 M)
- Formatul inregistrarilor audio - mp3.
- Formatul inregistrarilor video - wmw, avi
- Durata - piesa muzicala taiata la 2 minute.
- Durata PLAYBACK SHOW - 2 minute.
Asteptam piesele la adresa de email: inscrieri@minimiss.roSpecificati titlurile pieselor, compozitorii si textierii pieselor respective (daca este cazul).

Expedierea tuturor materialelor solicitate mai sus se face, din partea dvs, cu stiinta faptului ca ele vor putea fi folosite pentru promovarea publica a concurentilor si a concursului. Prin expedierea acestora catre organizatori va declarati, IMPLICIT, de acord cu aceste utilizari publice.

FOARTE IMPORTANT!

Concurentii admisi in concurs care interpreteaza piese muzicale TREBUIE SA AIBA ACORDUL compozitorilor cit si al textierilor pentru utilizarea melodiei pe site si,in cazul in care ajung in finala, si in spectacolul final in care se desemneaza cistigatorii titlurilor de MINI MISS ROMANIA 2011 si MINI MISTER ROMANIA 2011.


FOTOGRAFIILE TREBUIE SA FIE CIT MAI REUSITE.

ELE DEVIN IMAGINEA COPILULUI DVS. IN LUME!

ATENTIE, FOARTE IMPORTANT!

Cititi intreaga pagina, pina la ultimul rind! Dupa FISA DE INSCRIERE exista o declaratie care, odata trimise materialele solicitate pentru inscriere, v-o insusiti in mod automat.

ATENTIE!

SINGURA FORMA DE TRANSMITERE A CELOR NECESARE INSCRIERII CIT SI DE COMUNICAREA CU ORGANIZATORII PINA LA CONCURS ESTE INTERNETUL !
NU PUTEM PURTA DISCUTII PERMANENTE PRIN TELEFON CU ZECI SI ZECI DE PERSOANE EXPLICIND ACELASI LUCRU. IN CAZUL IN CARE VI SE PARE CA INTILNITI PROBLEME CE SINT CEVA MAI GREU DE INTELES, SCRIETI-NE. DACA ESTE VORBA DESPRE CEVA CU ADEVARAT IMPORTANT, VOM AFISA SI PE SITE EXPLICATIILE RESPECTIVE.

VA ASTEPTAM!


FISA DE INSCRIERE
MINI MISS SI MINI MISTER
ROMANIA 2011
Prenumele ...................................................

Numele .......................................................

Data nasterii z............/ l.............../ 19........

Virsta.........

Inaltime ..............cm

Culoarea parului ............................

Culoarea ochilor ............................

Talentele copilului......................./...................................../...............................

Daca face parte dintr-un cerc artistic sau ansamblu,(nominalizati).....................................

Unde ? ..........................................................................

Nume si telefon profesor ................................................

De cind face parte? ........................................................PENTRU CONCURS

MOMENT ARTISTIC ALES (cantat sau dans sau teatru)..............................

TITLUL MOMENTULUI ARTISTIC (in caz de piese muzicale compozitorul si textierul..............................

PROBA "PLAYBACK SHOW"(titlul si artistul imitat)..............................

AM SPONSORIZAT ACTIUNEA FUNDATIEI O.M.R. CU SUMA DE ..........

PENTRU CONCURENTA/UL....................

DATA EFECTUARII TRANSFERULUI BANCAR ................

ADRESA

Localitatea..............................

Judetul....................................

Strada...................................................................

Nr. .......... Bloc...............Scara ........ Etaj ...... Ap ........CONTACT PARINTI

Telefon parinti: acasa.............................

Mobil parinti 0................................

E mail parinti...........

Pagina web copil (daca este cazul): www...........

O scurta caracterizare a copilului ................................................................... ..................................................................................................................... .................................................................................................................... .................................................................................................................... .................................................................................................................... ....................................................................................................................

Declar ca am luat la cunostinta conditiile de inscriere din site si elementele de responsabilitate ce imi revin.Numele si prenumele parintelui care inscrie copilul...........

Seria, numarul Cartii de Identitate...........................Data completarii fisei de inscriere ................COPIATI ACEASTA FISA INTR-UN PROGRAM DE SCRIERE SI APOI COMPLETATI-O.
FACETI ACEST PAS CHIAR ACUM!
VA ASTEPTAM!DECLARATIE-ANGAJAMENT


Prin prezenta, declar oficial faptul ca trimitind formularul de inregistrare si/sau fotografiile copilului solicit in fapt FUNDATIEI O.M.R. sa inscrie copilul meu in concurs si sa sa afiseze aceste fotografii pe site-ul www.minimiss.ro.

- Declar solemn faptul ca eu sint reprezentantul legal al copilului si ca acord permisiunea FUNDATIEI O.M.R. de a afisa fotografiile copilului meu pe acest site si pe site-urile colaboratoare.
- Acord, de asemenea, permisiunea FUNDATIEI O.M.R. de a folosi fotografia copilului meu pentru publicitate pe acest site si pe site-urile colaboratoare.
- Nu voi invinui FUNDATIA O.M.R. sub nici o forma pentru nimic ce ar putea decurge din afisarea fotografiei copilului meu minor in reteaua de site-uri afiliate FUNDATIEI O.M.R. si pe site-urile colaboratoare.
- Inteleg faptul ca sint singurul (singura) responsabil(a) de indeplinirea cerintelor de copyright ce ar putea marca folosirea acestor fotografii cit si a urmarilor legale ce ar putea fi atrase de nerespectarea acestor drepturi.

Inteleg si accept faptul ca prin afisarea fotografiilor copilului meu pe site-ul FUNDATIEI O.M.R. nu se garanteaza inceperea unei cariere de model a copilului meu.

Declar, de asemena, ca aceasta instalare a fotografiilor copilului meu pe site-ul FUNDATIEI O.M.R. este un serviciu care ofera expunere pe internet si ca este numai o cale pentru copilul meu de a fi vazut. Stiu ca FUNDATIA O.M.R. nu este o agentie de modeling, ceea ce nici nu se pretinde a fi.
- Nu am nici un fel de pretentie materiala care sa vizeze FUNDATIA O.M.R. privitor la inscrierea la concurs si la utilizarea materialelor trimise in scopul promovarii copilului meu.

Daca se dovedeste ca:

- s-a declarat drept indeplinita o conditie care in realitate nu este acoperita,

- comportamentul paritilor sau a sustinatorilor concurentei/ului fata de organizatori, echipe tehnice alti concurenti sau apartinatorii acestoraeste inacceptabil FUNDATIA O.M.R. va putea descalifica concurent a / ul in absolut orice faza a concursului fara drept de reinscriere in nici un concurs viitor si va face raspunzatoare (plan juridic) persoana vinovata de toate problemele provocate.

STIU, INTELEG, SINT DE ACORD CU FAPTUL CA, LA ACESTA VIRSTA, COPILUL MEU NU ESTE IN FORMA ARTISTICA DE VIRF A CARIEREI SALE, CA TREBUIE SA SE MAI PREGATEASCA, CA POATE AVEA IN CONCURS MOMENTE NU ATIT DE REUSITE PRECUM CELE ALE ALTOR CONCURENTI.
DE ACEEA:

Ma oblig sa am fata de organizatori,concurenti, apartinatorii acestora, personalul tehnic implicat in concurs sub orice forma, un comportament demn, elegant,controlat. Respect regulile acestui concurs.


Am inteles faptul ca formula de jurizare a concursului vizeza in mod egal toate proble, nu numai pe cele artistice, si ca operatiunile de formare a mediei finale inlatura cea mai mare si cea mai mica medie acordata fiecarui concurent astfel incit posibilitatea defavorizarii sau a favorizarii intentionate de catre vreun jurat este eliminata din start.


Ma oblig sa nu comentez defaimator sub nici o forma deciziile juriului cunoscind faptul ca ma expun posibilitatii de a fi tras la raspundere pe cale legala pentru aceste manifestari cit si pentru efectele pe care acestea le produc.


Inteleg ca, daca abdic de la comportamentul civilizat, echilibrat, daca voi incerca sa ocolesc sau sa nu respect regulile acestui concurs cit si indicatiile primite de la organizatori risc eliminarea concurentului in orice faza a competittiei si ca nu voi mai putea inscrie NICIODATA copilul la nici un fel de activitati ale Fundatiei O.M.R.
In plus, acesta va putea informa publicul cit si pe alti organizatori de concursuri, evenimente, emisiuni, prin orice mijloace, despre faptele mele.
Declar ca in momentul in care am expediat fisa de inscriere cumosc toate prevederile de mai sus si le accept.

Completand aceste date tehnice declar ca am luat la cunostinta conditiile prezentate si ca ma angajez sa respect instructiunile de mai sus.