VIZITA LA "CLUBUL VICTORIOSILOR"
august 2009

Stiam unii de altii.Ne cunosteam reciproc rezultatele. Ne apreciam pentru modul serios in care lucram. Nu e o lauda, asta este situatia! In cele din urma ne-am si intilnit. La Tirgoviste, raspunzind unei invitatii amabile de a vedea la fata locului citiva copii ai acestui judet deosebit, Dimbovita. Intilnirea cu domnul Victor Mihalache si cu sotia acestuia a decurs de parca ne-am sti de-o viata. Avem teluri comune, avem idei ce se completeaza, avem cam acelasi mod de privi lucrurile. De aceea totul s-a legat rapid.


Domnul Victor Mihalache, in studiou, alaturi de o coechipiera a emisiunii de doua ore pe care o realizeaza saptaminal la COLUMNA TV.


In timpul emisiei.


Ne-am simtit foarte bine alaturi de gazdele dimbovitene.


O amintirea de la finalul emisiunii si inceputul colaborarii noastre.GALA ROL

Prima editie a in care au fost decernate premii pentru copiii-actori ce au interpretat roluri in filme artistice s-a desfasurat simbata, 25 aprilie 2009.Invitati in cadrul Galei, Irina HAIDET si Gavrila INOAN au prezentat rezultatele exceptionale ale echipei ROMANIEI la concursul international MINI MISS SI MINI MISTER EUROPA. Le-au fost alaturi o parte din membrii echipei cistigatoare cit si copii care au facut parte din loturile selectionate anii trecuti de catre ORGANIZATIA MISS ROMANIA pentru a participa la concursuri internationale.Gazdele evenimentului ROL, compozitorul DUMITRUL LUPU si regizorul DUMITRU CUCU, prieteni, sustinatori si colaboratori ai echipei MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA, impreuna cu o parte din echipa cistigatoare.
CONCURSUL "FLORI DE GHEATA"

Editia din acest an a concursului se realizeaza in parteneriat cu TVRM Cultural. Spectaolelel se vor desfasura in sala de 700 de locuri a televiziunii din Bucuresti, soseaua Berceni, nr. 24. Transcriem mai jos regulamentul acestui concurs cit si fisa de inscriere.

MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII
INSPECTORATUL SCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI
CLUBUL COPIILOR SECTOR 5


„FLORI DE GHEATA”
FESTIVALUL CONCURS NATIONAL DE INTERPRETARE MUZICA POP PENTRU COPII – Editia V

REGULAMENT


1. Festivalul se desfasoara in perioada 13-14 decembrie 2008 in aula Universitatii „Spiru Haret” din Bucuresti(Statia de metrou „Aparatorii Patriei”).
2. Pot participa solisti vocali din Palatele si Cluburile Copiilor din Bucuresti si din tara grupati pe urmatoarele categorii de varsta :
a. Solisti vocali cu negative 6- 8 ani
b. Solisti vocali cu negative 9- 11ani
c. Solisti vocali cu negative 12-15 ani
Pentru a se incadra intr-o sectiune sau alta, concurentii trebuie sa aiba virsta implinita la data concursului.
3. Preselectia va avea loc in perioada 15-30 noiembrie, rezultatele fiind afisate pe data de 5 decembrie pe site-ul clubului(http://www.clubulcopiilor5.xhost.ro) si pe ale colaboratorilor nostri oficiali(www.cristianalivej.ro si www.minimiss.ro/). Pentru preselectie concurentii vor trimite „Fisa de inscriere” completata (obligatoriu!!!) la toate punctele, 1-2 fotografii(preferabil format .jpg) cat mai sugestive ale concurentului si un CD(format CDA) cu 2(doua) piese muzicale din repertoriul romanesc sau international, insotite de negative, cu tematica de iarna(nu colinde!!!) pe adresa: Clubul Copiilor Sector 5 – Strada Nasaud nr. 93 – Sector 5 – Bucuresti.
4. Concurentii admisi in finala trebuie sa se prezinte pe data de 13 decembrie, ora 11.00 la locatia amintita mai sus, fiecare din ei trebuind sa treaca pe la secretariatul festivalului pentru a confirma participarea(50 roni).
5. Organizatorii festivalului pun la dispozitia participantilor statie de amplificare, microfoane, CD player. Juriul concursului va fi format din personalitati ale muzicii usoare românesti si profesori de muzica din Municipiul Bucuresti. Hotarârile juriului sunt definitive si inatacabile; nu se admit contestatii. Festivalul va fi televizat in intregime de catre TVRM si difuzat ulterior intr-un ciclu de emisiuni dedicat acestui eveniment. Si din aceasta cauza concurentii si insotitorii sunt rugati sa adopte un comportament civilizat, liniste si ordine pe toata durata festivalului.
6. Premiile festivalului:
Trofeul Festivalului „Flori de gheata”
Premiile I ,II ,III – (3premii I, 3 premii II, 3 premii III )
Mentiuni ( câte 2 pentru fiecare categorie de vârsta )
Diplome de participare – pentru fiecare concurent;
Câstigatorii vor fi rasplatiti cu diplome, premii în bani si în obiecte.
7. La cerere, cazarea si masa concurentilor si a insotitorilor lor se face contra-cost la internatul unui liceu din Bucuresti.
8. Pentru informatii puteti contacta telefonic:

Secretariatul Clubului Copiilor sector5, Bucuresti, tel/fax. 021.423.01.78
Prof. MIRELA DADAY – 0723 863591
Prof. STEFAN DADAY – 0723 256003


Director festival,
Prof. MIRELA DADAY


MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII INSPECTORATUL SCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI CLUBUL COPIILOR SECTOR 5

„FLORI DE GHEATA”

FESTIVALUL CONCURS NATIONAL DE INTERPRETARE MUZICA POP PENTRU COPII – Editia V

FISA DE INSCRIERE

1. Numele si prenumele concurentului.....................................................................................................
2. Unitatea de invatamant pe care o reprezinta........................................................................................................
3. Melodii prezentate in concurs: -
Melodia nr1 –
Titlu:............................................................................................................
Muzica/text....................................................................................................... -
Melodia nr2 – Titlu: ....................................................................................................................
Muzica/text..........................................................................................................
4. Profesor coordonator: .............................................................................................................................................................
5. Telefon de

contact:.............................................................................................................................

Incepind din 16 august, postul de radio RRM STUDENT FM din Bucuresti 103,4 Mhz difuzeaza o emisiune noua, MINI RADIO SHOW.

Realizator - Irina HAIDET. Producator - GAVRILA INOAN.
Detalii cit si inregistrari ale emisiunilor se gasesc in pagina special dedicata, intitulata MINI RADIO SHOW.
VIDEOCLIP HERMINA HOTCA

Hermina Hotca a fost selectata de catre Organizatia MISS ROMANIA pentru a face parte din echipa Romaniei la concursul international MINI MISS AND MINI MISTER WORLD 2007. Acolo, datorita talentului sau dar si a indrumarilor reprezentantilor Organizatiei MISS ROMAANIA, a dobindit trofeul de MINI MISS WORLD.
Hermina este detinatoarea in functie a titului de Mini Miss World si actioneaza ca o vedeta ce va sa fie. Sub conducerea regizorului BOGDAN TOADER, nume foarte cunoscut in domeniu, a realizat videoclipul piesei VOI FI O STEA pe care vi-l prezentam mai jos.

Lansarea acestui videoclip a avut loc intr-una dintre luxoasele sali de evenimente ale hotelului Sofitel din Bucuresti la mijlocul lunii iulie.
Ne-a facut placere sa raspundem invitatiei organizatorilor de a vorbi despre Hermina si videoclip in fata presei si a publicului prezent la acest eveniment.ORARUL CAMPIONILOR

Organizatia MISS ROMANIA a elaborat elementele structurale alte ORARULUI CAMPIONILOR.

El are doua functiuni. In primul rind este un vector de imagine pentru cistigatorii titlurilor de MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA.
In al doilea rind este un instrument de lucru pentru copii deoarece cuprinde planificarea orelor de scoala dar si a celor de dupa in care se pot pregati pentru a deveni si ei cistigatori.

Orarul este distribuit gratuit copiilor din tara.

Prima MINI MISS ROMANIA care a primit dreptul de folosi personalizat acest orar este ADA CERCEL.
Dimensiunea tipariturii este de 43 cm/ 28 cm.EDITIE SPECIALA DE 1 IUNIE LA TVRM

Realizatoarea CARMEN FULGER a adresat o invitatie generoasa Organizatiei MISS ROMANIA. Dorea sa aiba in emisiunea special dedicata Zilei Copilului pe citiva dintre cei mai talentati copii ai Romaniei. Ca raspuns la acesta eleganta invitatie, Organizatia MISS ROMANIA a adus in platoul TVRM trei echipe de campioni:

- internationali - Bianca Andreea Catana (MINI MISS MODEL WORLD 2007 si cistigatore a trofeului CRYSTAL CROWN UNIVERSE 2008) si Doru Ciutacu (MINI MISTER WORLD 2007)

- nationali - Evelin Iulia Dicu (MINI MISS ROMANIA 2008), Ada Cecel (MINI MISS ROMANIA 2008) si Ionut Khaled (MINI MISTER ROMANIA 2008)

- judeteni - Cornelia Harasim si Anastasia Popistasu, ambele cistigatoare ale titlului MINI MISS BOTOSANI 2008
Ce s-a intimplat la filmari se va vedea in mare parte in emisiunea ce se va difuza pe 1 iunie, ora 9, la TVRM. Va prezentam citeva imagini in avanpremiera.


Vom reveni cu imagini si comentarii.