Festivalul PORTATIVUL VESELIEI 2010
CRAIOVA

Fotografiile publicate pe site de la acest eveniment au fost realizate de familiile Pistol si Voinea.

Editia 2010 a fost una deosebita. Prezenta membrilor "ACADEMIEI COPIILOR" a fost remarcata si punctata prin evolutii interesante dar si prin premiile dobandite.EVELYN IULIA DICU, s-a impus la categoria CAMPIONI, grupuri vocale (impreuna cu prietena sa Ana-Maria Pistol), grupul EVANA, dar si la sectiunea videoclip (cu piesa RADIO LIVE). Evelyn a facut si parte din juriu notind cu seriozitate si atentie evolutiile concurentilor.Din juriu au facut parte si coordonatorii "ACADEMIEI COPIILOR", d-ra Irina HAIDET si dl. Gavrila INOAN.

Academicienii au inminat si o serie de invitatii pentru intrarea in examen unora dintre copiii remarcati la acest festival. Tot ce au ei de facut este sa ne scrie la adresa contact@academicieni.ro.
Orice copil talentat care crede ca se afla la nivelul cerut de academicieni ne pot scrie pentru a intra in sistemul de preselectare.


Academicienii s-au simtit in largul lor. De aceea au ris si au glumit foarte mult.EVE a impresionat juriul si cu show-ul facut asa ca un nou premiu a recompensat talentul si munca sa.


Sectiunea videoclip a fost cistigata de clip-ul produs de CB MEDIA. Piesa "I believe in love " a fost compusa de Claudiu Bulete si interpretata de Alicia Oanta.


Locul intii, in cadrul aceleiasi sectiuni, a revenit clip-ulul piesei cintata de Evelyn, "RADIO LIVE".ACADEMIA COPIILOR se pregateste pentru primirea de noi membri. O parte si-au demonstrat calitatile in festival dar asta nu tine loc de examen televizat. Ii asteptamin platou.Giulia VOINEA, o aspiranta seriosa la titlul de mica academiciana, a cistigat trofeul la categoria ei de virsta. Giulia a fost mereu alaturi de membrii ACADEMIEI COPIILOR ca o adevarata colega si prietena.O asteptam pe Giulia la examenul televizat pentru adminterea pe deplin in Academia copiilor.


O prezenta interesanta a avut si Georgiana BLAGESCU pe care am cunoscut-o in urma cu doi ani la MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA. Urmariti aici interpretarea Georgianei dupa ce a cistigat trofeul categoriei la care a concura
Evelyn si Ana-Maria au asigurat partea de dans din prietenie si apreciere fata de calitatile artistice ale GeorgianeiANDREI POPA,vedeta si minimagistru al ACADEMIEI COPIILOR a cistigat trofel categoriei sale de virsta.Alex Tudor din Ciolpani a cistigat marele trofeu pe deplin meritat.


ACADEMIA COPIILOR a fost prezentata in cadrul unui scurt moment special. Aveti aici cele doua parti ale filmarii.

-------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------

Festivalul PORTATIVUL VESELIEI 2008
CRAIOVA

Conducerea Organizatiei MISS ROMANIA a raspuns cu placere invitatiei de fi prezenta la Festivalul PORTATIVUL VESELIEI desfasurat la Craiova.


Irina HAIDET si Gavrila INOAN au asistat la desfasurarea festivalului. Cu aceasta ocazie au selectat un numar de 7 concurenti.
Acestia au primit sansa de a participa direct in finala Concursului National al Micilor Artisti
MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009.
Diplomele inminate direct celor selectati reprezinta pasaportul lor spre finala. Ceea ce le ramine de facut este ca in perioada urmatoare sa trimita Organizatiei MISS ROMANIA fisele de inscriere, fotografiile si doua piese muzicale ritmate. Numai asa vor intra in baza de date a competitiei.

Criteriile de selectie sint cele internationale. Ele vizeaza mult mai mult decit potentialul artistic al copiilor.

Alaturi de conducerea Organizatiei MISS ROMANIA s-au aflat pe scena si doi dintre cistigatorii torfeelor la editia 2008.


Este vorba despre MINI MISS ROMANIA Evelin Iulia Dicu si MINI MISTER ROMANIA, Ionut Khaled.

CEI SELECTATI SINT:

FLORINA NITULESCU - Tirgu Jiu
GEORGIANA DARIESCU - Iasi
EDUARD DINCA - Bucuresti
MADALINA LEFTER - Iasi
STEFAN ATIRGOCITOAIEI - Iasi
ALISIA OANTA - Craiova
MARIA CRACIUN - GalatiATENTIE! FOTOGRAFIILE NU POT FI VIZIONATE DACA UTILIZATI BROWSERUL OPERA!!!

Multumin site-ului www.24h.ro pentru fotografiile realizate la acest eveniment.