Concursul MINI MISS Si MINI MISTER BOTOSANI 2009


REZULTATE CONCURS MINI MISS & MINI MISTER BOTOSANI 2009În zilele de 9 si 10 mai 2009, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Botosani a s-a desfasurat cea de a doua editie a Concursului Micilor Artisti „MINI MISS & MINI MISTER BOTOSANI 2009”.Organizat de Asociatia Culturala ,,Vivat Veselia” din Botosani, în colaborare cu Organizatia ,,Miss Romania”, Inspectoratul scolar Judetean si, nu în ultimul rand, cu Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, concursul a fost structurat astfel: costumatie de zi si autoprezentare, proba de spontaneitate, proba de aptitudini, proba de teatru si costumatie de carnaval.Aceste probe au fost intercalate cu momente artistice prezentate de copiii castigatori ai editiei I – 2008, precum si de cei care au participat în finala „Mini miss & mini mister Romania 2009”, care a avut loc în luna februarie la Bucuresti.Juriul a fost cu adevarat unul de elita, fiind compus din:
Domnul GAVRILA INOAN – presedintele Organizatiei ,,Miss Romania” Bucuresti, producator al emisiunii tv „Academia Copiilor” si presedinte al juriului;
Domnisoara IRINA HAIDET – director al Organizatiei ,,Miss Romania”, realizator al emisiunii „Academia Copiilor”;
Domnul DUMITRU LUPU, profesor la Universitatea „Ovidius“ Constanta-Facultatea de de Arte /Teatru (Canto-Cunostinte muzicale-Spectacolul muzical-Organizarea productiei artistice), compozitor, director general al Asociatiei Culturale de Muzica, Teatru si Film „ROLFILM” Bucuresti, realizator a numeroase filme cu si pentru copii;
Doamna ANCA APETROAIEI, profesor de muzica vocala la Palatul Copiilor din Iasi si îndrumator a mai multor copii care au ajuns la performante cu adevarat deosebite, producator si realizator de emisiuni tv pentru copii;
Domnul LIVIU TOPOR – instructor coregraf la Clubul de Dans R&B School Dance
Domnul AUGUSTIN ROSU – vice presedinte al Asociatiei Culturale ,,Vivat Veselia”.S-a jurizat cu note de la 1 la 20 fiecare proba de concurs, criteriile de jurizare fiind anuntate de catre prezentatori înaintea fiecarei probe. S-a aplicat, de asemenea, formula de jurizare folosita de Organizatiei ,,Miss Romania”, prin care, din calcularea mediei finale a fiecarui concurent, s-a eliminat media maxima si media minima, evitandu-se, astfel, orice suspiciune.În paralel, a existat un „juriu al stelutelor”, format din Andrei Tcaciuc – Mini mister Botosani 2008, Cornelia Harasim – Mini Miss Botosani 2008, Stefan Gradinaru - Mini Mister Botosani 2008, Anastasia Popistasu – Mini Miss Romania 2009, Alexandra Mateiuc – Vice Mini Miss Romania 2009 siBianca Andreea Catana – detinatoarea a trei foarte importante distinctii internationale: MINI MISS MODEL 2007, MINI MISS TALENT 2007 si COROANA DE CRISTAL în 2008.Acestia au urmarit evolutia concurentilor si au avut misiunea de a alege castigatoarea titlului de „mini miss Vivat Veselia 2009”.Ziua de duminica a oferit publicului un regal de momente artistice, împletite cu momentele decernarii premiilor. S-a început cu decernarea premiilor speciale, astfel: titlul de

• „mini miss popularitate 2009” a fost castigat de ANDA MARIA VIsAN, Gradinita nr. 21, Botosani;

• titlul de „mini miss talent 2009” - LAVINIA GURALIUC, de la Gradinita nr. 21, Botosani;

• „Mini miss model 2009” a fost IOANA TCACIUC de la Gradinita nr. 19;

• „Mini miss fotogenie 2009” – VASILICA DARIE – de la scoala nr. 5 din Dorohoi;

• „Mini miss Vivat Veselia 2009” – ELENA SIMION – gradinita nr. 11, Botosani.

Postul de radio on line pentru copii „Music for kids” a oferit de asemenea un premiu special domnisoarei CEZARA MANDRESCU din Dorohoi.Urmatorul moment a fost cel de decernare a diplomelor de excelenta oferite de Asociatia Culturala „Vivat Veselia” copiilor cu rezultate deosebite la finala „Mini miss & mini mister Romania 2009”, respectiv Stefan Gradinaru, Alexandra Mateiuc si Anastasia Popistasu, dar si celor care, prin suportul lor total si neconditionat, au contribuit la buna desfasurare a acestui concurs: diplome de excelenta din partea Asociatiei Culturale „Vivat Veselia” au mai primit: Dumitru Lupu, Anca Apetroaiei si Organizatia „Miss Romania” din Bucuresti.La randul ei, si Organizatia „Miss Romania” a oferit o diploma de excelenta domnului Liviu Topor, pentru maiestria cu care a realizat momentele coregrafice prezentate în spectacol de R&B School Dance, o alta diploma de excelenta revenind Asociatiei Culturale „Vivat Veselia” pentru felul în care a organizat aceasta manifestare.

S-a trecut ulterior la decernarea titlurilor de VICE MINI MISS BOTOSANI 2009, astfel:

• Vice mini miss Botosani 2009 la categoria de varsta 6 – 7 ani – ANDREEA PRISACARIU, de la Gradinita nr. 22, Botosani

• Vice mini miss Botosani 2009 la categoria de varsta 8 – 10 ani – RALUCA ABALAsE de la scoala nr. 7, Botosani;Emotiile acestei zile de gala s-au încheiat cu momentul decernarii titlurilor de mini miss si mini mister:

• MINI MISTER BOTOSANI 2009 – IUSTIN BUTNARIUC – Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Botosani;

• MINI MISS BOTOSANI 2009 la categoria de varsta 6 – 7 ani – ISABELA PAMPARAU, de la Gradinita nr. 3, Botosani;

• MINI MISS BOTOSANI 2009 la categoria de varsta 8 – 10 ani – CEZARA MANDRESCU, de la scoala nr. 8, Dorohoi.Castigatorii titlurilor de Mini miss, respectiv Mini mister au primit din partea Organizatiei „Miss Romania” dreptul de a intra în finala „Mini Miss & Mini Mister Romania 2010” fara a mai parcurge nici o alta preselectie. Alaturi de ei, reprezentantii Organizatiei „Miss Romania” i-au mai selectat pentru marea finala pe: Lavinia Guraliuc, Raluca Abalase si Andreea Prisacariu. Felicitari tuturor!

Cei care doresc sa urmareasca derularea concursului din Botosani o pot face copiind in bara de adrese a browserului urmatoarele date:

mms://195.64.178.23/mini_miss_mister1 pentru partea intii

mms://195.64.178.23/mini_miss_mister2 pentru partea a doua.Concursul MINI MISS Si MINI MISTER BOTOSANI 2008


In zilele de 1 si 2 mai, Asociatia VIVAT VESELIA din Botosani a organizat faza judeteana BOTOSANI a Concursului MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA ca etapa judeteana a Concursului National al Micilor Artisti MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA organizat de catre Organizatia MISS ROMANIA. Cistigatorii concursului MINI MISS SI MINI MISTER BOTOSANI au privilegiul de a putea intra direct in finala nationala pe care Organizatia MISS ROMANIA o va derula la inceputul anului 2009. Conducerea Organizatiei MISS ROMANIA a fost invitata de onoare la acesta manifestare. Detinatoarea marcii inregistrate Concursul MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA, d-ra Irina HAIDET- director al Organizatiei MISS ROMANIA- a inminat diplomele de selectare in finala nu numai cistigatorilor ci si altor concurenti care s-au remarcat prin talent artistic si comportare. Competitia celor mai talentati copii din judetul Botosani a avut parte de sustinatori importanti.
Pentru ca acest concurs sa se desfasoare in conditii cit mai bune si-au unit fortele autoritatile locale, Inspectoratul Scolar,sponsori.
Un rol deosebit l-au jucat Si colegii din presa botosaneana. Modul in care au prefatat evenimentul dar si felul in care au inteleS sa fie alaturi de organizatori in a-i ajuta sa medieze informatiile importante,ii onoreaza. Este vorba despre TELEM BOTOSANI, SOMAX TV, EVENIMENTUL DE BOTOSANI, BOTOSANI NEWS, MONITORUL DE BOTOSANI, JURNALUL DE BOTOSANI SI DOROHOI.

Colegii de la TELEM, o televiziune pe care au ridicat-o la standarde profesionale nationale, au oferit 4 telefoane mobile, cadouri primite cu surprindere si bucurie de catre cistigatori.Dar foarte importanta este sustinerea tinerelor talente botosanene prin invitarea acestora in emisiuni. Aici distingem colaborarea deosebit de eleganta si eficienta cu doamna coordonator de programe GINA POENARU si cu moderatorii emisiunii Matinal alaturi de colegii lor din segmentul tehnic al institutiei.Juriul concursului, coordonat de domnul Gavrila INOAN, presedintele Organizatiei MISS ROMANIA, a aplicat regulile de calcul ale concursului national. Pentru a se inlatura posibilele suspiciuni legate de o eventuala favorizare sau defavorizare a concurentilor, dupa trecerea in tabelul final centralizator de jurizare a mediilor fiecarui concurent au fost anulate mediile cele mai mari si cele mai mici din calculul mediei finale a fiecarui concurent. Abia apoi s-a trecut la calculul mediei finale.Cu ocazia acestui concurs, conducerea Organizatiei MISS ROMANIA a selectionat direct in finala MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009, un numar de concurenti din Botosani, pe linga cei situati pe primul loc la categoria lor.
Diplomele speciale ce confirma acest drept de acces direct in finala nationala au fost conferite de catre d-ra Irina HAIDET, director al Organizatiei MISS ROMANIA Si titulara marcii inregiStrate "Concursul MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA".
Diplomele inminate direct celor selectati trebuie completate de informatiile obligatorii. Acestea a se gasesc in site, in sectiunea dedicata inscrierii concurentilor.

Ceea ce le ramine de facut este ca in perioada urmatoare sa trimita Organizatiei MISS ROMANIA fisele de inscriere, fotografiile si doua piese muzicale ritmate. Numai asa vor intra in baza de date a competitiei.
LISTA CELOR CALIFICATI DIRECT
IN FINALA NATIONALA

Copii calificati direct in finla nationala a competitiei MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009 sint:

- STEFANIA IACOB
- ALEXANDRU IVANUSCA

- VLAD PAMFIL - Din pacate, Vlad a fost apoi DESCALIFICAT din cauza comportamentului jignitor al tatalui sau dupa competitie. Deci, Vlad a fost descalificat de catre propriul parinte.

- MAGDA PARNAU
- CORNELIA HARASIM
- ANASTASIA POPISTASU
- CEZARA MANDRESCU
- DENIS AIONITOAIE
- ANDREI TCACIUC
- STEFAN GRADINARU


Va prezentam clasamentul competitiei asa cum a fost el afisat de catre colegii de la site-ul de informatii www.botosaninews.ro:

Premiile concursului sunt urmatoarele:


- MINI MISS BOTOSANI 2008 la categoria 7-8 ani - ANASTASIA POPISTASU,

- MINI MISTER BOTOSANI 2008 - ANDREI TCACIUC,

- MINI MISS BOTOSANI 2008 la categoria 9 - 11 ani, - CORNELIA HARASIM,

- MINI MISTER BOTOSANI 2008 - STEFAN GRADINARU
Locul al II-lea si titlul de Vice Mini Miss 2, respectiv Vice Mini Mister 2 au revenit urmatorilor concurenti:


- la categoria de varsta 7 - 8 ani, titlul de Vice Mini Miss 2, a fost acordat Cezarei Mandrescu din Dorohoi, iar cel de Vice Mini Mister 2 lui Emilian Pricope.

- la categoria de varsta 9 - 11 ani, titlul de Vice Mini Miss 2 a fost castigat de Stefania Iacob, iar titlul de Vice Mini Mister 2 a revenit lui Vlad Pamfil.Locul I si titlul de Vice Mini Miss 1, respectiv Vice Mini Mister 1 au fost ocupate de:

- la categoria 7 - 8 de Magdalena Parnau - Vice Mini Miss 1, respectiv Aionitoaie Denis - Vice Mini Mister 1.

- La categoria 9- 11 ani, titlul de Vice Mini Miss 1 a fost acordat Andreei Pricope, iar cel de Vice Mini Mister 1 domnului Alexandru Ivanusca.

Toti participantii au primit diplome si au mai fost acordate premii speciale cum ar fi:


- Mini Miss Model 2008 - Anamaria Alexandru

- Mini Miss Talent 2008 - Sabina Ailenei

- Mini Miss Popularitate 2008 - Stefania Iacob
- Mini Miss Telegenie TeleM 2008 - Cornelia Harasim

- Mini Miss "Vivat Veselia" 2008 - Lavinia Arpasanu.O relatare detaliata a evenimentelor artistice de la Botosani puteti citi pe site-ul www.evenimentuldebotosani.ro


VOM REVENI CU AMANUNTE SI IMAGINI