PROBELE CONCURSULUI

MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA

Probele artistice admise sint:
MUZICA USOARA, MUZICA POPULARA, DANS MODERN, DANS CLASIC, INSTRUMENT, TEATRU, POEZIE.Concursul este format din 8 probe:

1) Autoprezentare - 20 sec.;2) Proba de virtuozitate (la alegere: acapela, dans, recitare) - 20 sec.;3) proba artistica la alegere - 2 min;

4) Playback show - proba la alegere constind in imitarea solistului sau solistei preferate de catre concurent - 2 min;

5) Prezentare si defilare in tinua de carnaval;6) Prezenare si defilare in tinuta populara;

7) Prezentare si defilare in tinuta de gala;

8) Prezentare si defilare in tinuta de joaca;Calitatile artistice ale concurentilor formeaza subiectul a trei probe. Acestea sint:

1) proba de Virtuozitate, sustinerea live, fara nici un fel de acompaniament, a unui element de dificultate din zona artistica in care copilul exceleaza (in cazul celor care cinta, demonstratia este cea de acapela. In cazul dansatorilor- un set de miscari mai deosebite; in cazul artistilor de teatru sau a recitatorilor- un monolog sau fragment de rol, etc).

2) proba artistica nr 1. Este la libera alegere a concurentilor modul de manifestarre artistica ales intre: cintat ca solist (muzica usoara sau populara), dans ( modern, calasic, popular), interpretare teatrala sau poezie. IMPORTANT !! Se vor prezenta piese vesele, antrenante, optimiste.

3) Playback show. Concurentul poate interpreta o piesa, dans, rol la alegere. Practic, sa va copia modul de interpretare a acestei piese de catre un interpret de succes (roman sau strain).Se va juriza modul in care este reprodusa interpretarea mimica, gestica, miscarea scenica a vedetei respective ) IMPORTANT !! Se vor prezenta piese vesele, antrenante, optimiste.Continutul probelor artistice nu este impus de organizatori. Pentru a pune copilul in valoare cit mai bine, se accepta alegerea acestor probe de catre concurent.
Singura interventia a organizatorilor este aceea legata de timpul alocat - 20 de secunde.
In acest timp concurentul trebuie sa prezinte juriului programul pregatit. Depasirea timpului de 20 de secunde duce, automat, la intreruperea microfonului dar si la sanctionarea concurentului prin depunctare.

In cadrul defilarilor, juriul va puncta modul in care concurentii se comporta in stilul impus de tinuta respectiva.SAU

MOMENT ARTISTIC LA ALEGEREA CONCURENTULUI (fragment de dans, recitare, piesa de teatru, instrument muzical si pantomima). Nu se admit alte forme artistice de manifestare. Durata maxima 2 minute.

ACESTE INFORMATII SE COROBOREAZA CU CELE DIN PAGINA DE INFORMATII GENERALE.