Actualizat/ Updated at/ la 2 mai 2009.

New pictures and films soon ! / Noi imagini in curind !

The following days we will upgrade thie page with more pictures, texts and films. Please come back again!

Zilele urmatoare vom imbogati acesta pagina cu multe alte fotografii, texte si filme. Va invitam sa ne vizitati cit mai des pentru a vedea tot ce s-a petrecut la Scecin.Organizatia MISS ROMANIA a primit invitatia de a participa cu o selectionata nationala la Concursul International MINI MISS SI MINI MISTER EUROPA 2009. Directorul concursului national al micilor artisti, d-ra Irina HAIDET si presedintele Fundatiei MISS ROMANIA, Gavrila INOAN, au format o echipa care a cuprins copii din Rimnicu Vilcea, Petrosani, Pitesti si Bucuresti.In acesta formula finala s-a procedat la pregatirea aparitiilor scenice ale fiecarui concurent. Apoi, prin formule specifice concursului nostru national, s-a verificat evolutia copiilor astfel incit, la plecarea spre Polonia, totul era clar. Rezultatul a fost o echipa extraordinara, o adevarata reprezentativa nationala a valorii copiilor artisti romani. Alaturi de acestia si de organizatori a fost si un puternic grup de parinti si rude ale concurentilor care au ajutat ca imaginea de echipa si de tara sa fie stralucitoare.

Evelyn Iulia Dicu, Andrei Popa, Ionut Khaled, Iulian Selea si Sergiu Botezatu au format cea mai titrata reprezentativa de la acest concurs. Rezultatele obtinute sint impresionante:

- SERGIU BOTEZATU din Petrosani - titlul de MINI MISTER EUROPA si COROANA DE CRISTAL ALBASTRU la care pot accede doar cei care au reusit sa cistige la un alt concurs din sistem o coroana de cristal alb.

- IONUT KHALED din Bucuresti- titlul de MINI MISTER EUROPA 2009 la categoria mijlocie de virsta si COROANA DE CRISTAL ALB.

- IULIAN SELEA din Pitesti - titlul de MINI MISTER EUROPA 2009 la categoria lui de virsta si COROANA DE CRISTAL ALB. A mai fost distins si cu GRAD PRIX pentru prezentarea costumului popular.

- ANDREI POPA din Petrosani - titlul de VICE MINI MISTER EUROPA 2009 si GRAND PRIX pentru CHILDREN'S FASHION SHOW.

- EVELYN IULIA DICU din Rimnicu Vilcea - titlul de VICE MINI MISS EUROPA 2009 si GRAND PRIX pentru PORTOFOLIU.

Aceste rezultate exceptionale au venit dupa o munca intensa. Pregatirea facute in tara a fost completata cu munca intensa din spatiul special improvizat in hotelul Neptun din Scecin.Toata echipa s-a conformat programului intensiv impus de Irina HAIDET si Gavrila INOAN muncind cu atentie si rabdare.Au fost ore si ore de repetitii, inovatii, fixari.Pentru a contracara alte echipe despre care stiam ca vor prezenta costume populare exceptionale, s-au construit numere interesante, s-au format mini echipe, s-au cizelat prezentari invelite in poveste care au impresionat juriul si l-au determinat sa concretizeze acesta apreciere in GRAND PRIX-uri.

Disciplina micilor nostri artisti, dorinta lor de a-si demonstra valoarea, au ajutat coordonatorii echipei ROMANIEI sa dea omogenitate si stralucire prezentei scenice a fiecarui membru al reprezentativei.In acelasi timp s-a format si intarit un spirit de echipa intre toti romanii prezenti acolo, un sprit admirat si respectat de ceilalti participanti straini.Ca o recunoastere speciala a modului in care a organizat echipa, pregatirea si prezenta acesteia, organizatorii au acordat un trofeu special, SINGURUL DE ACEST FEL, conducerii Fundatiei MISS ROMANIA - Irina HAIDET si Gavrila INOAN.

Imaginile folosite pe acesta sectiune a site-ului au fost furnizate de Fundatia O.M.R., familiile Dicu, Popa, Botezatu, Ardelean si organizatorii concursului. Multumiri tuturor pentru ajutor si colaborare.

Echipa Romaniei s-a imprietenit cu nationala de baschet a Braziliei, gazduita de acelasi hotel.


Repetitiile au fost indelungate, detaliate si la obiect. S-a discutat, s-a exersat, s-a innovat. In exemplul pe care il prezentam aici vedeti cum s-a format numarul de FASHION SHOW a lui Iulian in ideea de a construi o poveste si o colaborare in cadrul echipei, colaborarea in care Evelyn a avut un rol foarte important.

Fiecare concurent a avut in spate un coechipier discret care l-a ajutat pentru a fi pregatit la intrarea in scena.Aveti in imagini pe doamnele Popa, Selea, Dicu si Ardelean.Urmariti proba artistica a concurentei care a cistigat coroana de cristal la grupa mare de virsta. Anastasia este din Belarus.

Cea mai tinara dar energica sustinatoare a echipei Romaniei, ERICA, sora mai mica a lui Evelyn.Ultimele cizelari inainte de proba prezentarii costumului popular.Formula echipei care a insotit cei 5 concurenti.Lipseste doar doamna Dicu care facea fotografia.Ionut si echipa sa.