LITTLE MISS AND MISTER PLANET 2010THE ENGLISH VERSION WILL BE READY IN A WEEK.

PLEASE COME BACK SOON !
VOM ONTIUNA INSERTAREA DE FOTOGRAFII, FILME, TEXTE SI IN ZILELE URMATOARE.

ACADEMIA COPIILOR A TRIUMFAT LA LITTLE MISS AND MISTER PLANET 2010

O selectionata de copii artisti romāni au reprezentat tara la LITTLE MISS AND MISTER PLANET 2010, concurs desfasurat īn Bulgaria. Cei patru competitori ai echipei artistice sunt si membri ai supergrupului national ACADEMIA COPIILOR.

Coordonarea īntregii echipe a fost asigurata de Irina Haidet si Gavrila Inoan de la Fundatia OMR.

Echipa a muncit extraordinar īn cele 5 zile de concurs. Nu a fost usor pentru ca īntrecerea nu s-a desfasurat doar pe scena ci si īntre membrii juriului, unii īncercānd sa impuna si o alta forma de premiere īn afara celei oficiale. Īntreaga echipa a luptat pentru a-si dovedi valoarea si a se situa pe locurile meritate.
Atāt īn evolutiile scenice cāt si īn show-urile organizate de OMR pentru publicul international in afara concursului, echipa Romaniei s-a remarcat in mod deosebit fata de restul echipelor nationale.

Si pe scena fiecare reprezentant al tarii noastre s-a evidentiat prin ceva aparte. Toate cele trei domnisoare s-au īntors acasa cu banderole si coroane. Astfel, Evelyn Iulia Dicu a obtinut titlul de LITTLE MISS PERSONALITY, titlu dorit de multe concurente.Andrada Dobre a ocupat al doilea loc la LITTLE MISS PLANET īn categoria ei de vārsta dar a impresionat juriul, īn afara evolutiei scenice, si prin coafura aparte, pregatita timp de doua ore pentru proba īn tinuta de gala. Acest fapt i-a adus si titlul LITTLE MISS HAIR notele obtinute de ea surclasānd-o si pe reprezentanta Africii de Sud care era foarte sigura de cāstigarea respectivului titlu.

Un loc important pe podium (3) a obtinut si Ionut Khaled. In afara de acesta, el a fost votat de catre copiii din toate tarile si ca LITTLE MISTER FRIENDSHIP.

Evelyn s-a remarcat nu numai īn plan artistic. Ea a reusit sa impresioneze juriul format din reprezentati a 15 tari la proba ecologica obtinānd astfel titlul de LITTLE MISS ECOLOGY. In Denisa Pārvu a cāstigat titlul, coroana si mantia de LITTLE MISS PLANET 2010 la categoria ei de varsta cu o serie de evolutii scenice electrizante.Pe parcursul celor 5 zile de concurs, echipa a fost sustinuta puternic de turistii romāni aflati īn zona, turisti care au format o galerie extraordinara.Echipa s-a intors īn tara luni noaptea si urmeaza sa participe la o serie de emisiuni radio si tv legate de acest eveniment.
Iata cum s-a prezentat echipa Romaniei in pauza de jurizare din seara finalei, cind, la invitatia gazdelor, a sustinut un moment artistic.Andrada la prezentarea rochiei de seara in gala finala.Simbata, 25 iunie, postul tv "Valcea unu" a avut o emisiune speciala dedicata prezentei Andradei Dobre la concursul Little Miss and Mister Planet 2010. Invitati speciali au fost Irina Haidet si Gavrila Inoan.Andrada a fost primita oficial si la Primaria Daesti unde fost felicitata de domnul primar Ion Dobre.