SUCCES EXCEPTIONAL AL MICILOR ARTISTI ROMANI
IN EGIPT.

Pentru a doua oara consecutiv, copiii selectionati de Organizatia MISS ROMANIA au obtinut succese coplesitoare in concursuri internationale prestigioase. Jurnalistii Irina Haidet si Gavrila Inoan, conducatorii Organizatiei Miss Romania, au selectionat copiii care au format echipa Romaniei dupa aceleasi criterii riguroase ca si cele ce au asigurat succesul anul trecut in concursul MINI MISS AND MINI MISTER WORLD 2007.

In perioada 2-9 martie 2008, Organizatia MISS ROMANIA a fost prezenta cu o echipa de copii artisti la concursul international CRYSTAL CROWN UNIVERSE 2008. Competitia s-a desfasurat pe tarmul Marii Rosii, in exotica statiune SHARM EL SHEIKH.Zilele ce au precedat concursul propriu-zis au fost destinate perfectionarii pregatirii concurentilor. Ore intregi acestia au repetat si au cizelat probele pregatite pentru concurs. Un efort deosebit l-a cerut readaptarea intregii echipe la probele: tinuta de zi si tinuta de gala. Intr-o singura seara, modul de prezentare al celor trei concurenti romani a fost schimbat radical si personalizat astfel incit sa difere total de cel al participantilor din celelalte tari concurente.Si proba de autoprezentare si prezentare a costumului national a fost tratata cu maxima atentie. Orele de antrenament in tabara din Sharm el Sheikh au perfectionat aparitia scenica a membrilor echipei romaniei: Bianca Andreea Catana din Botosani, Ingrid Irimia din Iasi si Sergiu Botezatu din Petrosani.La proba de creativitate artistica echipa tarii nostre a prezentat numere deosebite si diferite. Bianca Andreea a cintat si dansat foarte bine, Ingrid a lansat si in Egipt slagarul ce a consacrat-o in tara, „Printesa papusilor” iar Sergiu a dovedit din nou ca este cea mai buna voce masculina tinara din Romania.

In seara concursului echipa Romaniei s-a prezenatat foarte bine. Juriul, in care a fost prezenta si Irina Haidet, director al Organizatiei MISS ROMANIA, a acordat fiecaruia dintre membrii echipei Romaniei (ce au concurat la categorii de virsta diferite) punctaj maxim.


Acesta le-a adus, fiecaruia, mult rivnitul trofeu COROANA DE CRISTAL, ce da si numele competitiei.

Reusita celor mici a fost rasplatita cu o excursie in fabuloasa vale a Nilului, in zona Luxorului, unde au putut lua contact direct cu istoria stravechiului Egipt. Echipa Romaniei, selectionata si perfectionata de Organizatia MISS ROMANIA, a obtinut un procent de 100 la suta reusita. Se continua in acest mod traditia lansata la celebrul concurs MINI MISS AND MINI MISTER WORLD, editia 2007, unde concurentii selectionati de Organizatia MISS ROMANIA au obtinut trei trofee mondiale si trei premii speciale.
Pentru viitoarele concursuri internationale, Organizatia MISS ROMANIA va face preselectii dupa aceleasi criterii riguroase. Cei interesati pot gasi detalii pe site-ul concursului national al micilor artisti, MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA, www.minimiss.roATENTIE! FOTOGRAFIILE NU POT FI VIZIONATE DACA UTILIZATI BROWSERUL OPERA!!!

Vom continua sa afisam fotografii si zilele viitoare.