Finala 2010 a avut momente deosebite. Cei prezenti pe scena au demonstrat valoare. Au demonstrat ca sint pe calea de a deveni nume in lumea artei scenice romanesti.

Multumim tuturor celor care au avut eleganta de a ne trimite imagini.
Vom continua sa instalam fotografii pentru ca avem citeva sute!


Atmosfera a fost extraordinara. Nu de putine ori sala si scena s-au contopit. Parintii au fost alaturi de concurenti sustinidu-i din toata inima.S-a cintat si s-a dansat cu bucurie.
Finala MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2010 a coincis cu aniversarea zilei de nastere a domnului regizor DUMITRU CUCU. Nu am scapat ocazia de a-l sarbatori si de a-i multumi pentru colaborare si prietenie.
Concurentii au fost exact asa cum a trebuit sa fie intr-o finala nationala de asemenea amploare: cei mai buni!Bianca Olteanu, o evolutie deosebita ddupa o pregatire pe masura. A cistigat titlul de VICE MINI MISS ROMANIA 2010.


Evelyn Iulia Dicu a demonstrat, pentru a cita oara, ce insemna talent si munca in echipa.Bianca Olteanu, Vice mini miss Romania 2010 la proba de autoprezentare.


Invitatul special SERGIU BOTEZATU ne-a incintat inca o data cu vocea sa exceptionala. L-am sarbatorit pe Sergiu pe scena pentru ca de curind fusese ziua sa de nastere.Bianca Olteanu a ales ca la proba PLAYBACK SHOW sa fie Lady Gaga


Denisa Parvu, Bianca Olteanu si alti concurenti salutind, in stilul nostru, JURIUL MINISTELELOR.


Concurenti si invitati evoluind fara complexe in fata camerelor tv.

" Ati fost gazde minunate si va multumim din suflet. Sunteti profesionisti si felul in care ati tratat "micii artisti" le-a dat mai multa incredere si dorinta sa-si perfectioneze aptitudinile. Va dorim sanatate si mult, mult succes in activitate. Radu (Nica) "


Proba costumelor populare a incintat.Giulia Voinea in proba de Playback show


O parte dintre premiile acordate.


Vedetele de miine au premiat vedetele de poimiine.


Roxana Bogdan, MINI MISS ROMANIA 2009, a venit din Aninoasa pentru a demonstra ca este tot mai aproape de statutul artistului national.


Recitalul ANASTASIEI POPISTASU din Botosani a electrizat sala. Anastasia a facut parte din JURIUL MINISTELELOR ca urmare a titului cistigat anul trecut si al evolutiei sale artistice excelente ce a urmat.


Una dintre cistigatoarele de anul acesta, Carina Muresan, a ales ca proba artistica baletul clasic.


Doamna MARIANA IONESCU, prietena si ambasadoare a Organizatiei MISS ROMANIA, sarbatorita si felicitata pe scena impreuna cu doamna Dicu, mama lui Evelyn.


Doamna MARIANA IONESCU salutind publicul ce o aplauda.


Ana-Maria Pistol, cistigatoare a titlului de VICE MINI MISS ROMANIA 2010 cu o evolutie excelenta. Un singur punct a separat-o de marele titlu!