ANINOASA 2009S-a incheiat editia cu numarul 17 a Festivalului VOCI DE COPII de la Aninoasa.
Domnul primar al orasului Aninoasa, ILIE BOTGROS, un bun prieten al Organizatiei MISS ROMANIA, ne-a primit cu bucurie. Ne simtim foarte bine aici, la Aninoasa, linga oameni exceptionali, profesionisti inimosi pe care ii respectam.


Echipa MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA s-a intilnit la Aninoasa cu Sergiu Botezatu si Andrei Popa, si familiile acestora.

Prima zi de concurs a fost vineri. Simbata este ce de a doua urmind ca finala sa se desfasoare duminica, 31 mai, cu incepere de la ora 12.Festivitatea de acordare a diplomelor care certifica preselectarea direct in finala nationala a Concursului National al Micilor Artisti MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2010.ANINOASA 2008Unul dintre cele mai bune festivaluri pentru copii se desfasoara la Aninoasa.

Va punem la dispozitie imagini din acest festival. Atragem atentia ca aceste inregistrari nu sint profesionale. Ele au avut un rol pur tehnic, fiind utilizate pentru analizarea potentialului concurentilor.Totusi, astfel, va puteti face o impresie despre ce se intimpla la Aninoasa.Reprezentantii Organizatiei MISS ROMANIA, ai concursului MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA, au fost prezenti si la editia din 11-13 iunie 2008. Ce s-a intimplat acolo veti putea constata si singuri. Pe acest site vom instala o serie de inregistrari efectuate direct in concurs.

Pentru inceput va oferim inceputul festivitatii de selectionare a concurentilor care au primit dreptul a intra direct in finala nationla MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2009.

Vom contiua sa instalam filme prin care sa puteti evalua direct cele intimplate la Aninoasa.PARTEA A TREIA A INREGISTRARII--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------CONCURSUL JUDETEAN "VOCI DE COPII"
8 - 10 iunie 2007 ANINOASA

Intr-o sala devenita prea mica pentru fluviul de spectatori s-a defasurat o noua editie a concursului VOCI DE COPII. Scenografie gindita si realizata cu grija, o echipa pusa la punct cu toate detaliile organizarii festivalului, oameni primitori si entuziasti, oficialitati implicate total in reusita concursului, profesori extraordinari, premii generoase, trofee deosebite. Asa putem caracteriza foarte pe scurt unul dintre cele mai bine organizate festivalului pentru copii din tara, VOCI DE COPII organizat de orasul ANINOASA. Conducerea Fundatiei ORGANIZATIA MISS ROMANIA a raspuns cu placere invitatiei de a participa la aceasca manifestare deosebita. Cu acesta ocazie au fost operate preselectii pentru concursul MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2007. Diplomele conferite atribuie dreptul de a accede direct in faza finala a competitiei urmatorilor copii:
SERGIU FLORIN BOTEZATU
LOREDANA GIURGEA
SILVIU OPRITA
ATENTIE! FOTOGRAFIILE NU POT FI VIZIONATE DACA UTILIZATI BROWSERUL OPERA!!!