Ce este ACADEMIA COPIILOR ? Raspuns: grupul elitei copiilor artisti din Romania. Cei mai buni copii-artisti din tara s-au coagulat in acest grup de elita.

Cine face parte din ACADEMIA COPIILOR in calitate de mini magistri? Raspuns: copiii cu rezultate deosebite pe plan artistic, copii cu premii internationale sau nationale.

Cine poate aspira la admiterea in ACADEMIA COPIILOR ? Raspuns: copiii deosebit de talentati si bine pregatiti, copiii care doresc sa fie recunocuti ca elita a Romaniei, copiii care inteleg ca pentru a-ti dovedi valoare trebuie sa muncesti mereu.

Ce titluri au copii din Academie? Raspuns: cei care au cistigat titluri nationaale sau/si internationale sint MINI MAGISTRI.

Cei care sint primiti pe baza de examen sint pentru inceput INVATACEI. Dupa parcurgerea unor stagii interne si a unor noi examene ei pot inainta in grad pina la titlul de mini magistru.

Care este spiritul ACADEMIEI COPIILOR? Raspuns: prietenia, colaborarea, intr-ajutorarea, sustinerea eforturilor echipei pentru ca sa atinga valori maxime. Copiii din Academia sint prietenosi, ajuta, colaboreaza cu cei care vor, la rindu-le sa fie ca si ei.

Ce forme de manifestare artistica sint primite in ACADEMIA COPIILOR? Raspuns: toate formele de arta acceptate de scena (cintec, dans, cintat la instrumente, teatru, recitare, etc.).

Ce face ACADEMIA COPIILOR ? Ajuta ca cei buni sa devina si mai buni. Asigura o pregatire superioara si complexa oricui este interesat in: domeniul muzical, miscare scenica, radio, televiziune,atitudine.

Cum poti fi primit in ACADEMIA COPIILOR? Raspuns; in urma unui examen sustinut in fata unui juriu format din Magista Academiei si membrii acesteia. In examen notele sint puse de doua jurii de academicieni: cel al micilor magistri si cel al invataceilor.

Cum participa aspirantul la examenul de admitere? Raspuns: examenul se desfasoara in cadrul unei emisiuni televizate cu durata de o ora. Fiecarui pretendent ii este dedicata cite o emisiune speciala. Candidatul nu participa singur la examen. El este insoti in platou, pe toata durata emisiunii, de profesor si de mama.

Acestia au rolul de a sustinee candidata sau candidatul in fata juriului in modd direct si argumentat intrind in dialog cu juriul la momentele ce le sint rezervate in mod special.Ce va face ACADEMIA COPIILOR in viitor ?

Raspuns: SEN-ZA-TI-E !ACADEMIA COPIILOR a pornit la drum. Primii membri ai Academiei s-au reunit in sedinta speciala televizata. Scopul acestei sedinte: analizarea candidaturii depuse de doua domnisoare pentru a deveni membre cu grad de invatacel.Este vorba despre Bianca NITA din Constanta si Bianca Olteanu din Bucuresti.

Orice copil din Romania poate solicita examinarea in fata Consiliului ACADEMIEI COPIILOR daca este talentat si educat.In cazul in care trece acest examen el devine parte al elitei copiilor artisti din Romania si poate primi titlurile si gradele ACADEMIEI COPIILOR.

Zilele viitoare vom imbogati acesta pagina cu noi imagini si inregistrari.Bianca Nita si mama ei pregatindu-se pentru intrarea in platoul de examinare al Academiei Copiilor.


O parte a Consiliului ACADEMIEI COPIILOR discuta inainte de intrarea in platou despre modul de jurizare.


Minimagistrii si magistra lor in timpul examenului.


Magistra Irina Haidet impreuna cu regizorul tv Robert Marton pun la punct ultimele detalii inainte de comanda "Motor!"


Bianca Nita din Constanta a fost sustinuta la examenul pentru accederea in ACADEMIA COPIILOR de magistra sa, cunoscuta cintareata MARINA SCUPRA. Doamna Scupra ii este profesoara si a fost alaturi de Bianca in timpul examinarii facind impreuna o echipa excelenta.Magistra ACADEMIEI COPIILOR, Irina Haidet impreuna cu respectatul regizor Dumitru Cucu care ne-a vizitat echipa inainte de examenul-emisiune.


Bianca Olteanu, emotionata inainte de examinare.


Ada Cercel, unul dintre membrii echipei de minimagistrii ai ACADEMIEI COPIILOR.

Pregatiri si emotii inaintea filmarilor. Cele doua Bianca se incurajeaza reciproc.


Bianca Olteanu in timpul evolutiei in fata Consiliului ACADEMIEI COPIILOR.

Bianca Olteanu a facut pereche in timpul examenului cu profesoara sa, doamna Elena Nicolai. A fost o alta echipa de nota 10!


Bianca Nita incepe sa se integreze in Academia Copiilor


Bianca Olteanu si doamna profesor zimbesc dupa emisiune: ce e greu a trecut. Acum se asteapta decizia.


Final de emisiune plin de energie:Sergiu cinta si toti ceilalti danseaza.


Bianca Nita presimte vitoria.
EXAMENUL ANDREEI DRAGU


Dorul Ciutacu, mini magistru, alaturi de o parte a echipei examinate, domnul Teodor Radulescu, maestrul de studii si Andreea Dragul, inainte de intrarea in platoul de filmare-examinare.


Magistra Academiei Copiilor, Irina Haidet, alaturi de echipa caandidata.


Doamna DRAGU este pregatita sa-si sustina fiica, asa cum face mereu, din toata inima!


Andreea asista la pregatirea juriului pentru intrarea in examen.


Juriul se sfatuieste inainte de examen.


Maestrul si eleva retuseaza ultimele detalii. Examenul va incepe in citeva momente.


Andreea face inclazirea si verifica instalatiile de sunet.

Imagini puse la dispozitie de Fundatia O.M.R. si familiile Nita, Dragu si Olteanu.